Afvallen & Anti-Cellulite: Lipo Therapie

Detoxen.

Schoonheidsspecialist, Natuurgeneeskundige en gecertificeerd Coach Linda Reurich ontwikkelde in de afgelopen 30 jaar een effectieve Integrale therapie voor verantwoord en gezond detoxen, afslanken, anti cellulite behandeling en weefsel verstevigen. De Detox/Lipo therapie.

De Detox/Lipo therapie start met een persoonlijke Body Mind Vitaal Voeding & Lifestyle check.
Dan volgen behandelingen waarbij overtollige en harde vetten die zijn gevuld met toxische- en afvalstoffen omgezet in oplosbare vetzuren. De vetzuren worden tezamen met de afvalstoffen en toxinen en het teveel aan lichaamsvocht afgevoerd. De zuur/base balans in het lichaam herstelt. Het bindweefsel verbetert. De huid wordt gladder, strakker en weer stevig.

Deze effectieve Detox/Lipo therapie is integraal door een combinatie van het Detox/Lipostructure apparaat, een manuele bindweefsel massage, pure biologische huid verzorgende producten en de persoonlijke Body Mind Vitaal Voeding & Lifestyle check  en begeleiding/coaching.

- Het apparaat is het met een internationale award bekroonde Detox/Lipostructure apparaat, de DS Turbo. Dit apparaat zet harde onoplosbare vetten om in oplosbare vetzuren die via de lymfe & lymfedrainage worden afgevoerd. U plast de vetzuren uit samen met de toxinen en afvalstoffen die zijn vrijkomen.

- De massage is een manuele bindweefselmassage: de Lypossage.
Deze contour en weefsel herstellende Lypossage maakt huidverklevingen los en activeert de aanmaak van collageen en elastine vezels in de huid. De sinaasappel structuur van de huid verdwijnt. De huid wordt glad en stevig.


- De pure biologische Intense Derma Cosmeceuticals die tijdens de massage en pakkingen worden gebruikt, komen uit de zee en bevatten plantaardige werkstoffen. Deze hebben bijzonder detox en weefsel herstellende eigenschappen. 

- De Persoonlijke Voeding & Lifestyle adviezen en begeleiding/coaching voor voeding en beweging op basis van natuurgeneeswijze om het lichaam te ontzuren en te detoxen.

Het resultaat is centimeters minder omvang en een mooi  strak lichaamscontour. De kenmerkende sinaasappelhuid bij cellulite verdwijnt. Een verslapte huid wordt weer stevig.


De Detox/Lipo therapie
Allereerst doen we een uitgebreide persoonlijke voeding en lifestyle check. Die bestaat uit een vragenlijst over u eet, drink en leefgewoonten en werkomstandigheden. U lichaamsomvang wordt op verschillende plekken van het lichaam gemeten zowel voor en na een proefbehandeling met het lipostructure apparaat. De gegevens van het onderzoek zijn belangrijk om voor u persoonlijk de juiste Lipo therapie te kunnen samenstellen.


Bij de Detox/Lipo therapie wordt u één of meerdere keren per week behandeld. De Detox/Lipo therapie wordt aangevuld met producten ter verbetering van de huid en ter ondersteuning van de behandelingen om het eindresultaat te optimaliseren. Ook kunnen lichaam reinigende of ontgiftende producten worden geadviseerd. Welke producten voor u het beste zijn wordt bepaalt bij de uitgebreide diagnose.

We blijven gedurende de Detox/Lipo Therapie de gegevens checken en meten regelmatig voor een succesvol en mooi resultaat.

Prijzen

Voeding & Lifestyle check
75 minuten - €  95,00

Detox Behandeling
60 minuten - € 79,00