Anti Age - Mesotherapie - Dermaroller

Een natuurlijke facelift
Beauty Clinic Espace de Santé ontwikkelde bijzonder effectieve Integrale rimpel facelift therapieën. Deze Anti Age behandelingen stimuleren de aanmaak van collageen waardoor rimpels verdwijnen of duidelijk verminderen, lijntjes verdwijnen, de huid steviger wordt en het gezichtscontour strakker wordt en verbetert.

Centraal bij deze Integrale Anti Age therapie staat het stimuleren en vernieuwen van de huid.
De eerst fase en belangrijk onderdeel van deze Integrale behandelmethode is de door ons ontwikkelde unieke Nutri-Peeling. Een innovatief proces waarbij de opperhuid intensief wordt gereinigd en gepeeld. De voor uw huid speciale samengestelde peeling wordt verrijkt met huid verbeterende serums, oliën en/of emulsies. Het Peeling+ systeem wordt compleet door de peeling op een zachte en krachtige wijze in te masseren met een borstelapparaat. Het resultaat is een schone, frisse en gehydrateerde huid.

In de tweede fase van deze Integrale behandelmethode wordt het onder de opperhuid gelegen bindweefsel matrix van collageen en elastine vezels geactiveerd door de combinatie van drie elkaar integraal ondersteunende technieken.
Ten eerste een bindweefsel massage met de Firming roller voor het activeren van de diepere huidlagen.
Ten tweede de Dermaroller Needling. De Dermaroller heeft via de opperhuid en de zenuw uiteinden een huidprikkelend en activerend effect.
Ten derde
beïnvloeden Electro Magnetische golven het bio fysiologische systeem.
De collageen en elastine vezels, de matrix van onze huid, worden vernieuwd en de celfuncties worden hersteld en geactiveerd. Resultaat: Een mooie vitale jeugdige en stevige huid !

Daarbij worden de zuivere en exclusieve Anti Age Dermaceuticals van Intense Derma ingezet om de huid nieuwe veerkracht en stevigheid te geven. De huid wordt gelift, strakker,  jonger en weer stralend.  Een uitgebreide diagnose is de basis voor deze succesvolle Integrale rimpel facelift therapie.

Anti Age / Mesotherapie wordt toegepast om diepere rimpels op natuurlijke wijze op te vullen. Naarmate we ouder worden, is ons lichaam steeds minder goed in staat om zelf Hyaluronzuur aan te maken. Om die reden is het een logische keuze om de matrix van onze huid te herstellen met Hyaluronzuur d.m.v Mesotherapie. Door het toedienen wordt niet alleen deze matrix hersteld (herstel vochtbalans), maar krijgt de huid tevens meer volume.

Mesotherapie is een speciale techniek waarbij Hyaluronzuur en antioxidanten tussen de huidlaagjes worden ingebracht. Het Hyaluronzuur vult de rimpels op en herstelt de structuur en vochtbalans van de huid.
De antioxidanten komen met de Mesotherapie direct terecht in de juiste huidlaag. Op deze manier krijgt de huid een boost met noodzakelijke voeding en herstelt de huid.
Resultaat: Rimpels verdwijnen.

Mesotherapie is geschikt voor:
- Het gelaat (rond de ogen, wangen, neus/lippenlijn, voorhoofd)
- Hals
- Decolleté
- Littekens

Mesotherapie; Natuurlijke rimpelvulling en verbetering
vanaf € 70,00 
Mesotherapie Is een innovatieve therapie waarbij Hyaluronzuur en Antioxidanten tussen de huidlaagjes wordt ingebracht, waardoor rimpels op een natuurlijke manier worden opgevuld, verminderen of verdwijnen. De aanmaak van collageen wordt geactiveerd, de huid wordt steviger. Het resultaat blijft ongeveer 6 maanden zichtbaar.

Mesotherapie is ook heel goed toepasbaar bij littekens van bijvoorbeeld acne.

Anti Age behandelingen
50 min.   € 89,00 
90 min.   €155,00

Exclusieve collageen vernieuwende en huid verjongende integrale rimpel facelift therapie voor gezicht,  hals en decolleté met innovatieve Anti Age apparatuur en producten die de huid verstevigen, liften en rimpels verminderen.  Voor een prachtig rimpel verminderend, liftend en verjongend resultaat. Het mooiste resultaat wordt verkregen bij een therapie van 3 - 6 behandelingen, één behandeling per week.

De Anti Age behandeling: Reinigen, speciale Nutri-Peeling, stoom, stimulatie van de bindweefsel matrix van collageen en elastine met Firmingroller en/of elektro Mesotherapie en/of huid activerende en prikkelende Dermaroller, epileren wenkbrauwen, massage met exclusieve Dermaceuricals van Intense Derma, anti age serums en biologische werkstoffen, masker, kompres, serum + crème.

Anti Age dermabrasie therapie.
90 min. - € 155,00
Anti Age behandeling gecombineerd met dermabrasie fruitzuur of kruidenpeeling. Intensieve huid vernieuwende en verjongende behandeling. Rimpels verminderen, de huid wordt gladder en steviger, pigmentvlekjes vervagen.

Botox en injectable fillers
per zone - € 175,00
Dr. R. Ernsting, cosmetisch arts aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde. Botox, onverdunde kwaliteit voor frons, rondom ogen en voorhoofd. Teosyal en Radiesse opvullende injectables op basis van Hyaluronzuur. Voor meer informatie klik de button Botox & Injectables.

Dermaroller
De dermaroller wordt tijdens de behandelingen uitsluitend op een verantwoorde wijze toegepast. Wij distantieriën ons van behandelmethodes met de dermaroller zoals deze op You tube te zien zijn. U hoeft voor behandeling dan ook geen huid verdovende crèmes te gebruiken. De huid blijft heel en is na behandeling hooguit wat roze/rood.